dimecres, 11 de març del 2009

11/03/2009

Avui després de la matxacada d'ahir, tocava rematar (120km). Així de nou hem sortit amb la grupeta del joni, boada, magí, oriol, etc.. en la que s'han unit per Monistrol la grupeta del Losada, lapuerta, etc..
Amb bastantes molèsties d'ahir hem començat pujant Vacarisses on he intentat apretar una mica fins que les cames m'han dit prou. Després pujar a Montserrat ha estat una passada, amb el nivell que hi havia no es baixava de 18km/h i normalment s'anava a 20km/h. Nose com però les cames m'aguantaven i així he aguantat fins una mica més de la meitat, quan el Losada s'ha posat a davant i ens ha començat a destrossar un a un.
A la tornada hem pujat per st.Creu i he aguantat força bé tot i que tots estàvem bastant tocats. Amb la sortida d'avui confirmo la milloria que estic notant. I es que de la setmana passada que no aguantava el ritme pujant a collformic, aquesta ja aguanto el ritme amb molt d'esforç, però l'aguanto. Aviam si això segueix així i dintre de no gaire puc acabar alguna carrera.
Dades polar:
temps total: 4:09hores
pulsacions mitges: 135ppm
pulsacions màximes: 174ppm
calories cremades: 2923Kcal
distància recorreguda: 112,7km
velocitat mitja: 27,1km/h
cadència mitja: 79
cadència màxima: 112

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada